User
Shopping bag
Menu
cart

Моја кошничка

0 ден.
Menu img

Доручек (до 12ч.)

Menu img

Салати

Menu img

Предјадења

Menu img

 Бургери

Menu img

Главни јадења

Menu img

Паста и рижото

Menu img

Пици, пити и пастрмајлии

Menu img

Десерти

Услови за користењe

Услови за користењe

Цените на сите производи на www.kapri.com.mk се изразени во денари со вклучен ДДВ.


Капри го задржува правото за промена на цените, во согласност со политиката на компанијата, без известување за корисниците.


Корекција на цената нема да биде извршена ако нарачката е прифатена. Корекција на цената во секој случај може да биде извршена од страна на Капри, доколку се работи за очигледна техничка грешка сторена при впишување на цените на производите. Купувачот се обврзува да ја плати цената, која е понудена во моментот на извршување на нарачката, независно од фактот што цената може да биде променета во меѓувреме.


Купувачот може да избере еден или повеќе производи, од понудата на Kапри. Купувачот може да ја откаже, дополни или корегира нарачката во било кое време, пред да го реализира финалното плаќање. Регистрирањето не е задолжително за реализацијата на нарачката, но при нарачката, задолжителни се податоците за контакт, како и адреса за испорака. По завршувањето на нарачката ќе Ви биде испратен e-mail на адресата која ја имате наведено, со потврда дека нарачката се процесира. Понатаму, зависно од тоа дали нарачката е потврдена или одбиена од оправдани причини ќе добиете повторно известување на вашата e-mail адреса.


Купувањето можете да го остварите со следните платежни картички, издадени од било која банка: Visa, Visa Electron, MasterCard и Maestro (само доколку има CVV2/CVC код на позадината од картичката), а наплатата се извршува преку Стопанска банка – АД Скопје.

We use cookies in order to personalize your site experience

Read more