User
Shopping bag
Menu
cart

Моја кошничка

0 ден.
Menu img

Доручек (до 12ч.)

Menu img

Салати

Menu img

Предјадења

Menu img

 Бургери

Menu img

Главни јадења

Menu img

Паста и рижото

Menu img

Пици, пити и пастрмајлии

Menu img

Десерти

Политика на приватност

Политика на приватност

Политика на приватност.


За да можеме успешно да ја процесирама вашата нарачка потребни ни се ваши податоци и тоа: име и презиме, адреса за достава, е-маил адреса и телефонски број. Истите податоци ни се потрени за да можеме да ве известиме за статусот на вашата нарачка.


Нашата компанија максимално се залага за зачувување на приватноста на податоците. Пристап до наведените податоци имаат единствено нашите вработени кои работат во делот на веб сајтот и онлајн нарачките. Вработените се обврзани да ја запазат доверливоста на податоците и истите ги користат само, и единствено за извршување на нивните обврски во поглед на доставата.


На нашата страна не е потребна претходна регистрација за да можете да нарачате.

We use cookies in order to personalize your site experience

Read more