Семинари

Почетна / Семинари

Семинари

Семинари

Без разлика дали сте домаќини на некоја промоција на нов производ, семинар или деловен состанок, Хотел Капри нуди одлични услови за целосно организирање на вашиот следен бизнис настан.

Конференциска сала:

  • Лоцирана на третиот кат
  • Капацитет: 70 лица (кино сала), 40 лица (работилница)
Банкет сала:

  • Лоцирана на приземје
  • Капацитет: 150 лица (кино сала), 80 лица (работилница)


Двете сали се опремени со ЛЦД проектор, платно, флип чарт и Wi-Fi.
We use cookies in order to personalize your site experience

Read more