За Нас

Почетна / За Нас

Хотел Капри Битола

11-та Македонска Дивизија бр.1, Битола 7000


Работно време:
Недела - Четврток 08:00 До 00:00.
Петок - Сабота 08:00 До 01:00. Хотел 24/7

Е-пошта: hotelkapri@kapri.com.mk
Телефон: 076479382
ЗА ХОТЕЛ КАПРИ

Добре дојдовте во Хотел и Ресторан Капри

Приказната за Капри започнува во далечната 1995 година, со отворањето на мала пицерија во старата битолска чаршија.

Повеќе од две децении подоцна, брендот Капри е препознатливо име за успешност и квалитет во делот на угостителството во Битола.

Хотел Капри располага со 20 хотелски соби, ресторан за а ла карт, тераса на отворено, сала за свечености и семинарска сала.


Објектот се наоѓа на:

  • 3 км од центарот на Битола,
  • 7 км од прекрасната Баба Планина
  • 20 км од Грчката граница
  • 80 км од Охрид
  • 180 км од Скопје


Хотелот поседува паркинг со капацитет од 80 возила.

Контактирајте нѐ

We use cookies in order to personalize your site experience

Read more