Студио

Почетна / Студио

Room img
Room 1 Room 1 Room 1 Room 1 Room 1

Студио

Големина: 30m2.

 • Приватна бања
 • LCD телевизор
 • Фен
 • Фрижидер
 • Бесплатен интернет
 • Кабелски телевизиски канал
 • Греење/ладење
 • Простор за дневен простор
 • Тросед
 • Собна услуга
 • Нарачано будење
 • Бесплатен паркинг

Вклучено:

TV

Телевизор

TV

Доручек

TV

Интернет

TV

Паркинг

TV

Собна услуга

TV

Климатизирано

We use cookies in order to personalize your site experience

Read more