Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

Свадби и свечености

Ресторанска сала со капацитет  320 гости, со одличен,модерен  и атрактивен изглед за  сите организирани прослави, забави и фамилијарни свечености ( крштевки, свадби, деловни средби и прослави итн.)

Младенците добиваат гратис студио ноќевање со доручек во хотел и ресторан КАПРИ.

Цена на менија за свадби со неограничен пијалок :

  • Мени бр. 1 цена 700 денари
  • Мени бр. 2 цена 780 денaри
  • Мени бр. 3 цена 850 денари.

Цените на коктелите се без ддв. ДДВ 5% за испорака на друго место, ДДВ 18% ако настанот се одвива во КАПРИ.

Ресторанската сала е погодна за организирање  семинари и презентации со поголем број на лица 100-250 лица во облик на кино сала.