Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

Студија

Студија вкупно се 5 од кои 3 со француски лежаи и 2 со посебни кревети.

Во студијата покрај ТВ, фен, посебни купатила, WiFi конекција, централно ладење и греење, директна телефонска врска, има и мини бар, клик-клак кревет кој може да се користи и како доплнително легло за 1 или 2 лица, масичка и 2 фотељи.Студијата се комотни и се со големина од 32-35 м2.

  • Цена во студио за 1 лице 2450 денари (40 Евра)
  • Цена во студио за 2 лица 3100 денари (50 Евра)
  • Цена во студио за 3 лица 3330 денари (54 Евра)
  • Цена во студио за 4 лица 4180 денари (68 Евра)
  • Секој доплнителен оброк се наплаќа 470 денари (7.5Евра)

За деца до 5 години престојот е бесплатен, а за, деца од 6-12 години се наплаќа 50% од цена на возрасен.