Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

Семинари

  • Сала

Семинарска сала:

Семинарската сала е со капацитет од максимум 80 лица- кино сала, а 45 како работилница со маси во облик според потребите на организаторот.

Опремена е со ЛЦД проектор и платно, озвучувањеи микрофон, 2  флип чарт, WiFi конекција .

Цена на семинарска сала:

  • до 3 часа 2360 денари
  • од 3-6 часа 4130 денари

Ресторански услуги за семинари:

Цена на ручек или вечера со 3 гангови ( салата, главно јадење, десерт) = 470 денари

Цена на ручек или вечера со 4 гангови (салата, предјадење, гл. јадење, десерт) = 555 денари.

Коктели и кетеринг:

Коктел бр.1 цена  по лице 700 денари со вклучен пијалок

Коктел бр. 2 цена по лице 780 денари со вклучен пијалок

Коктел бр. 3 цена  по лице 850 денари со вклучен пијалок

Во цената на коктелот не е вклучен ДДВ

Кафе пауза:

Филтер кафе, млеко и минерална негазирана вода цена 70 денари по лице;

Филтер кафе, млеко и минерална негазирана вода, сок  цена 120 денари по лице;

Филтер кафе, млеко и минерална негазирана вода цена, чајни кекси  100 денари по лице

 

Хотелско сместување за семинари по договор и во согласност од начинот на сместување и бројот на гостите.