Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

НОВ АМБИЕНТ

ДОБРЕ ДОЈДОВТЕ ВО НОВИОТ АМБИЕНТ НА  ХОТЕЛ И РЕСТОРАН КАПРИ