Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

Топли предјадења

Започнете го оброкот со лесно и топло предјадење. Нашето мени содржи како светски, модерно дизајнирање топли предјадења, така и топли предјадења, кој што се традиоционални на нашите простори. Започнете со сирење на фолија или пак сирење на скара!