Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

Специјалитети на скара

Дали останувате рамнодушни кога скарата ќе замириса? Ресторанот „Капри“ Ви нуди едноставно совршени специјалитети на скара – од пилешко бело месо, преку традиционалната „Ловечка плескавица“, до специјалитетот на ресторанот „Плескавица Капри“