Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

Салати

Ресторанот „Капри“ во своја понуда има разноврсен избор на салата – сезонски, традиционални, морски и интернеционални. Нашите салати се подготвени од секогаш свежи состојки. Повелете посетете не!