Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

Национални јадења

Ништо поубаво од домашно спремено гравче на тавче или пак од ребра во фурна…. Дојдете и уверете сме зошто сме најдобриот ресторан за национални јадења!