Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

Ладни предјадења

Најидеалне начин да го започнете јадењето, е со ладно предјадење. Ресторанот „Капри“ Ви нуди широка лепеза на традиционални ладни предјадења – започнете со „Млечна“ салата составена од три различни видови на традиционално македонско сирење, или пак започенете со лесна „Италијанска салата“. Изборот е Ваш, а ние сме тука да ги исполниме Вашите желби!