Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

Сала

  • Сала
Семинарската сала располага со:
– ЛЦД проектор , платно , флип чарт (2) , микрофон и озвучување,графоскоп и е со капацитет до 80 учесници ( во форма на кино сала )
Лоби бар со капацитет од 25 гости , ЊИФИ конекција ,ТВ