Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

Сала

  • Ресторан

Ресторанска сала:

капацитет 330 гости

за сите видови организирани забави и свечености

семинари, презентации, промоции над 100 лица

коктели и деловни ручеци”