Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

Ретсоран

  • Летен

летен ресторан и летна тераса

летен ресторан за мали организирани забави до 50 гости

деловни ручеци и вечери

релаксирани седенки

петок и сабота – музика во живо

летна тераса најдоброто место за вашето уживање, капацитет до 50 гости”