Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

Матури, апсолвентски и сите видови прослави

Орагнизирајте ги Вашите прослави во еден од нашите оддели за забава

  • Голема ресторанска сала
  • Бистро КАПРИ
  • Летен ресторан
  • Мала ресторанска сала

Информации и резервации на 047 256 500 локал 155 или 078 269 071