Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

БИСТРО – Тераса КАПРИ

IMG_3459 IMG_3457 IMG_3456 IMG_3455 IMG_3453 IMG_3451 IMG_3450 IMG_3448 IMG_3446 IMG_3445

Ново БИСТРО- ТЕРАСА со капацитет од 50 гости одличен простор за вашето уживање во пријатен амбиент.

Ресторанската сала, Бистро- терасата  и летниот ресторан, се опремени да работат во исто време на двата шанкo

  • BISTRO -Summer terrace