Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

Добредојдовте во Хотел & Ресторан Капри – *** (3) ѕвезди

Хотел & ресторан “Капри*** ” – Битола се наоѓа :

– на почетокот на патот за Нижеполе – Пелистер;

– на влезот од Охрид до бензинската пумпа Макпетрол, во непосредна близина на магистралниот пат Прилеп – Охрид(500 м) од влезот кај бензиската пумпа Лукоил.

– на 3.5 км од Ценатрот на градот Битола.

Располагаме со сопствен паркинг за околу 80 возила. Одличен простор за влез и излез на возила и автобуси

Повеќе за сместувањето и условите