Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

Голема ресторанска сала – нов амбиент во 2018

Ресторанска сала:

Во нов модерен амбиент со светлечки ефекти единствено и капацитет 320 гости

Погодна за организација на различни видови на забави и свечености, семинари, презентации, промоции над 100 лица, коктели и деловни ручеци.