Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

 
 
 
 

СААТ КУЛА БИТОЛА

 
 
 
 
 

Бистро КАПРИ

За сите видови свечености и дружења до 60 гости

×<

НОВ АМБИЕНТ

ДОБРЕ ДОЈДОВТЕ ВО НОВИОТ АМБИЕНТ НА  ХОТЕЛ И РЕСТОРАН КАПРИ

 

 

  •  
    Нова свечана сала
  •  
    Wedding
  • Events