Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

Двокреветни соби

Хотелот КаПРИ содржи вкупно 15 стандардни соби од 17-20м2 кои можат да се користат и како еднокреветни (1/1) и како двокреветни (1/2). Од нив 2 се со француски лежаи, а 13 со посебни кревети.

Собите се опремени со ТВ, фен, посебни купатила, WiFi конекција, централно ладење и греење, директна телефонска врска.

Цена на 1/1 соба ноќевање со доручек 1550 денари (25 Евра)
Цена на 1/2 соба ноќевање со доручек 2450 денари (40 Евра)
Секој доплнителен оброк се наплаќа 470 денари (7.5Евра)

За деца до 5 години престојот е бесплатен, а за, деца од 6-12 години се наплаќа 50% од цена на возрасен.