Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

Uncategorized

Нарачки на храна

🍔Уживајте во домашна атмосфера и нашата вкусна храна. Нарачки на храна: ⏰до 20 часот, секој ден 💰10% попуст ☎️047 256 500  078 269 071 #hotelkapri #hotel #kapri #restaurant #food #bitola

Read more

НАРАЧАЈТЕ ЗА ДОМА

🍕Седи си дома и нарачај си вкусна храна 🕖СЕКОЈ ДЕН од 07:00 до 20:00 часот ☎️047 256 500 ☎️078 269 071   Тековно следете не на ФБ линкот: https://www.facebook.com/Hotel.KAPRI.Bitola/

Read more

Амбиент за сите видови свечености и семејни прослави

Организирајте ги Вашите свечености и прослави во еден од нашите оддели Ресторанска сала до 250 гости Бистро до 60 гости Летен ресторан до 50 гости Мала ресторанска сала до 30 гости Нашиот тим е секогаш тука за Вас! Информации и резервации на 047 256 500 локал 155 или 078 269 071    

Read more

Организирајте ги Вашите деловни активности кај нас

Read more

“ФИЗИОМЕДИКА“- професионални лиценцирани масерски услуги

Лиценцирана физиотерапвстка ординација “ФИЗИОМЕДИКА“ -салон за масажи, вежби и подобрување на психофизичката состојаба на човекот, како и за физио терапија, од сега во соработка со хотел КАПРИ.    

Read more

Свадби и свечености

Хотел и ресторан КАПРИ организира секаков вод на свечености и организирани забави до 350 гости, почнувајќи со мени од 10,5 Евра .   Информации и резервации на телефоните 047 256 500 локал 155 078 269 071  

Read more

За вашите свечености да бидат запамeтени – light show

Информации при закажувањето на настанот

Read more

БИСТРО – ТЕРАСА КАПРИ

Read more

Венчавка

Read more

Нова свечена сала

Read more