Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

Амбиент за сите видови свечености и семејни прослави

Организирајте ги Вашите свечености и прослави во еден од нашите оддели

  • Ресторанска сала до 250 гости
  • Бистро до 60 гости
  • Летен ресторан до 50 гости
  • Мала ресторанска сала до 30 гости

Нашиот тим е секогаш тука за Вас!

Информации и резервации на 047 256 500 локал 155

или 078 269 071