Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

ХОТЕЛСКИ УСЛУГИ СО 10% ПОПУСТ ОД 20.12.2020-20.01.2021

Драги наши гости,

Најубавиот дел од годината е пред нас, но новата ситуација не ни дозволува да прославиме како минатите години. Оваа година, ќе ја одбележиме Новата Година во кругот на најблиските. А за Вас и Вашите најблиски ние одобруваме попуст од 10% на хотелски услуги во период од 20-ти декември до 20-ти јануари 2021 година.

Во нашите соби се прави редовна дезинфекција и се почитуваат сите препораки за заштита од Ковид 19.

Ги очекуваме вашите резервации на 047 256 500 и hotelkapri@kapri.com.mk.