Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

Хотел

 

Хотел “ Капри” располага со вкупно 20 соби од кои :

  • 15 – 1/2 соби ( околу 20м2)
  • 3 – студиа 1/2 + 1 (30м2)
  • 2 – студиа 1/3 + 1 (35м2)
  • лоби бар до 25 гости

Сите соби располагаат со ТВ-плазма, телефон,интернет, WC, фен за коса ,централно ладење и греење,картичка за осветление.
Студиата располагаат со ТВ-плазма, телефон и интеренет, WC, фен за коса, минибар , кликклак и масичка со 2 фотељи, централно ладење и греење,картичка за осветление.
Интернет конекција (Т-Home complete comfort + Интернет со брзина до 16 Mbps/1 Mbps) во целиот објект,
– сопствен паркинг за 80 возила и непречено паркирање и движење на автобуси.
Ресторанската сала и летната тераса се опремени да работат во исто време на двата шанкови.