Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

Нарачки на храна

🍔Уживајте во домашна атмосфера и нашата вкусна храна.

Нарачки на храна:

⏰до 20 часот, секој ден

💰10% попуст

☎️047 256 500  078 269 071

#hotelkapri #hotel #kapri #restaurant #food #bitola