Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

ЗА ВРЕМЕ НА КОРОНА, НАРАЧАЈТЕ ЗА ДОМА

🍕Седи си дома и нарачај си вкусна храна

🕖СЕКОЈ ДЕН од 12:00 до 19:00 часот

🚘Бесплатна достава за време на полициски час

☎️047 256 500
☎️078 269 071

Фотографија на Kapri Hotel Bitola.

Тековно следете не на ФБ линкот:

https://www.facebook.com/Hotel.KAPRI.Bitola/