Open Sunday - Thursday 07:00 to 21:00. Friday - Saturday 07:00 to 21:00. Hotel 24/7

ЕСЕНСКИ НОВИТЕТИ

Пробајте ги нашите вкусни и несекојдневни специјалитети.

Салата со рукола, тиква, калинка и дресинг

Пилешко со сос од кикири

Ве заинтересираме да не посетите, нели???

Ваш хотел и ресторан КАПРИ

Секогаш тука за Вас

078 269 071