Open Sunday - Thursday 08:00 to 00:00. Friday - Saturday 08:00 to 01:00. Hotel 24/7

Свадби и свечености

Ресторанска сала со капацитет  350 гости, со одличен,модерен  и атрактивен изглед за  сите организирани прослави, забави и фамилијарни свечености ( крштевки, свадби, деловни средби и прослави итн.)

Младенците добиваат гратис студио ноќевање со доручек во хотел и ресторан КАПРИ.

Цена на менија за свадби со неограничен пијалок :

  • Мени бр. 1 цена 740 денари
  • Мени бр. 2 цена 740 денaри
  • Мени бр. 3 цена 770 денари.

Ресторанската сала е погодна за организирање  семинари и презентации со поголем број на лица 100-250 лица во облик на кино сала.