Open Sunday - Thursday 08:00 to 00:00. Friday - Saturday 08:00 to 01:00. Hotel 24/7

Семинари

  • Сала

Семинарска сала:

Семинарската сала е со капацитет од максимум 80 лица- кино сала, а 45 како работилница со маси во облик според потребите на организаторот.

Опремена е со ЛЦД проектор и платно, озвучувањеи микрофон, 2  флип чарт, WiFi конекција .

Цена на семинарска сала:

– до 3 часа 2360 денари (38 Евра) + кафе пауза за учесниците.

– од 3 – 6 часа 4130 денари (67 Евра) + кафе пауза за учесниците

За организирање на семинари со хотелско сместување на гостите, ресторански услуги(ручек или коктел) за учесниците, семинарската сала се отстапува гратис.

Минималниот број на учесници 20 лица

Ресторански услуги за семинари:

Цена на ручек или вечера со 3 гангови ( салата, главно јадење, десерт) = 470 денари

Цена на ручек или вечера со 4 гангови (салата, предјадење, главно јадење, десерт) = 555 денари.Пијалакот со оброците не е вклучен во цената на  пансионот.

Коктели и кетеринг:

Коктел бр.1 цена  по лице 600 денари со вклучен пијалок

Коктел бр. 2 цена по лице 680 денари со вклучен пијалок

Коктел бр. 3 цена  по лице750 денари со вклучен пијалок

Во цената на коктелот не е вклучен ДДВ.

Кафе пауза:

Филтер кафе, млеко и минерална негазирана вода цена 70 денари по лице;

Филтер кафе, млеко и минерална негазирана вода, сок  цена 120 денари по лице;

Филтер кафе, млеко и минерална негазирана вода цена, чајни кекси  100 денари по лице

 

Хотелско сместување за семинари по договор и во согласност од начинот на сместување и бројот на гостите.