Open Sunday - Thursday 08:00 to 00:00. Friday - Saturday 08:00 to 01:00. Hotel 24/7

Ресторан

  • Летен

Летен ресторан и летна тераса

летен ресторан за мали организирани забави до 50 гости. Идеално место за организирање на:

  • Деловни ручеци и вечери
  • Релаксирани седенки
  • Петок и сабота – музика во живо. Цело лето жива музика од 21-01часот.

Лето отворен како летна тераса, на зима затворен како мал ресторан.