Open Sunday - Thursday 08:00 to 00:00. Friday - Saturday 08:00 to 01:00. Hotel 24/7

Главна Сала

  • Ресторан

Ресторанска сала:

Капацитет 350 гости

Погодна за организација на различни видови на забави и свечености, семинари, презентации, промоции над 100 лица, коктели и деловни ручеци.