Open Sunday - Thursday 08:00 to 00:00. Friday - Saturday 08:00 to 01:00. Hotel 24/7

“ФИЗИОМЕДИКА“- професионални лиценцирани масерски услуги

Лиценцирана физиотерапвстка ординација “ФИЗИОМЕДИКА“ -салон за масажи, вежби и подобрување на психофизичката состојаба на човекот, како и за физио терапија, од сега во соработка со хотел КАПРИ.