Open Sunday - Thursday 08:00 to 00:00. Friday - Saturday 08:00 to 01:00. Hotel 24/7

Uncategorized

ПРЕДНОВОГОДИШНИ ЗАБАВИ И ДОЧЕК НА НОВА 2018

  ПРЕДНОВОГОДИШНИ ЗАБАВИ од 22-30.12.2017 година од 20:00 до 01:00 часот  со трио *Тони- Марија- Зоран *   Мени бр.1                                Мени бр. 2                                Мени бр.3 – мешана салата …

Read more

СМЕСТУВАЊЕ ЗА ДОЧЕК НА НОВА 2018

Хотелски аранжмани Дочек 2018година ХОТЕЛ КАПРИ и НОВОГОДИШНИ ЗАБАВИ  2018 сo трио *ТОНИ-МАРИЈА-ЗОРАН * * Сместување  31.12.2017-01.01.2018 (ноќевање со доручек) 1225 денари по лице во двокревeтна соба или 1550 денари во студио + влезница за ДОЧEК во ресторан 300 денари. Мени за вечера по избор и наплата по ценовник по редовни цени. * Сместување  30.12.2017-01.01.2018…

Read more

Амбиент за сите видови свечености и семејни прослави

Организирајте ги Вашите свечености и прослави во еден од нашите оддели Ресторанска сала до 250 гости Бистро до 60 гости Летен ресторан до 50 гости Мала ресторанска сала до 30 гости Нашиот тим е секогаш тука за Вас! Информации и резервации на 047 256 500 локал 155 или 078 269 071    

Read more

Организирајте ги Вашите деловни активности кај нас

Read more

“ФИЗИОМЕДИКА“- професионални лиценцирани масерски услуги

Лиценцирана физиотерапвстка ординација “ФИЗИОМЕДИКА“ -салон за масажи, вежби и подобрување на психофизичката состојаба на човекот, како и за физио терапија, од сега во соработка со хотел КАПРИ.    

Read more

Свадби и свечености

Хотел и ресторан КАПРИ организира секаков вод на свечености и организирани забави до 350 гости, почнувајќи со мени од 10,5 Евра .   Информации и резервации на телефоните 047 256 500 локал 155 078 269 071  

Read more

За вашите свечености да бидат запамeтени – light show

Информации при закажувањето на настанот

Read more

БИСТРО – ТЕРАСА КАПРИ

Read more

Венчавка

Read more

Нова свечена сала

Read more