Open Sunday - Thursday 08:00 to 00:00. Friday - Saturday 08:00 to 01:00. Hotel 24/7

ПРЕДНОВОГОДИШНИ ЗАБАВИ И ДОЧЕК НА НОВА 2018

 

ПРЕДНОВОГОДИШНИ ЗАБАВИ

од 22-30.12.2017 година од 20:00 до 01:00 часот  со трио *Тони- Марија- Зоран *

 

Мени бр.1                                Мени бр. 2                                Мени бр.3

– мешана салата                   – грчка салата                          – грчка салата

– плескавица                         – плескавица                            – пилешки стек динстан

– пилешки стек                     – ребро свежо на жар               – св. печeње со сос печурки

– пекар. компир со топка     – пекар. компир со топка           – пекар. компир со топка

ориз и морков                       ориз и морков                                ориз и морков

-леб и луто                             – леб, луто                                  – леб, луто

– кикири                                   – кикири                                      – кикири

– десерт колач                        – десерт: колач                           – десерт : колач

неограничен пијалок        неограничен пијалок            неограничен пијалок

со вклучена ракија              со вклучена ракија                     со вклучена ракија

 ЦЕНА 650 денари                 ЦЕНА 690 денари                           ЦЕНА 730 денари

                       

 

Дочек за 2018година  со  трио *Тони- Марија – Зоран * 

  • Новогодишна вечер 31.12.2017 влезница 300 денари  мени по избор- наплата по редовни цени
  • Прва реприза 01.01.2018 влезница 200 денари –мени по избор, наплата по ценовник
  • Втора реприза 02.01.2018 слободен влез  –мени по избор, наплата по ценовник

 

Резервации на телефоните: 047 256 500 ЛОКАЛ 155 ИЛИ 078 269 071

Ви благодариме на довербата.

 

 

Битола, декември 2017                                        Хотел и ресторан КАПРИ   ***