Open Sunday - Thursday 08:00 to 00:00. Friday - Saturday 08:00 to 01:00. Hotel 24/7

ПОНУДА ЗА СТАРА НОВА ГОДИНА – ВАСИЛИЦА 2018

Стара Нова Година – ВАСИЛИЦА во КАПРИ ***  со трио Тони, Марија и Зоран

12-ти јануари  2018 од 20:00 до  01:00 часот

13-ти јануари 2018 од 20:00 до 02:00 часо

Мени: 

  • грчка салата
  • ладна закуска
  • мазиник
  • колбасица
  • свинско печење во сос
  • гарнир, леб и луто
  • десерт

 

Цена 600 денари

Пијалокот не е вклучен во цената и се наплаќа по ценовник

Резервации на 047 256 500 локал 155 или

                                                                             078 269 071 шеф Иванчо или Благој                                                                                

                                                            ХОТЕЛСКА ПОНУДА

Хотелско сместување 12-14.01.2018 по цена од:

3050 денари (50по лице во двокреветна соба  со вклучени две ноќевања 12 и 13.01со доручек на 13-ти  и 14.01.2018,  свечена вечера или

– 3700 денари (61 ) по лице во студио со вклучени две ноќевања 12 и 13.01со доручек на 13-ти  и 14.01.2018,  свечена вечера

Хотелско сместување на 13.01.2018 Цената само за Стара Нова  Година

 1825 денари (30) по лице во двокреветна соба 13.01.2018  со вклучена свечена вечера со и  ноќевање на 13.01. со доручек на 14.01.2018 или

 2150 денари (35,3 ) по лице во студио 13.01.2018   со вклучена свечена вечера со и  ноќевање на 13.01. со доручек   на 14.01.2018.

Информации и резервации на 047 256 500

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *