Open Sunday - Thursday 08:00 to 00:00. Friday - Saturday 08:00 to 01:00. Hotel 24/7

СМЕСТУВАЊЕ ЗА ДОЧЕК НА НОВА 2018

Хотелски аранжмани
Дочек 2018година

ХОТЕЛ КАПРИ и НОВОГОДИШНИ ЗАБАВИ  2018 сo трио *ТОНИ-МАРИЈА-ЗОРАН *

* Сместување  31.12.2017-01.01.2018 (ноќевање со доручек) 1225 денари по лице во двокревeтна соба или 1550 денари во студио + влезница за ДОЧEК во ресторан 300 денари. Мени за вечера по избор и наплата по ценовник по редовни цени.

* Сместување  30.12.2017-01.01.2018 ( две ноќевања со доручек) 2450 денари по лице во двокревeтна соба или 3100 во студио. Влезница за ДОЧЕК  31.12.2017 во ресторан 300 денари. Мени за вечера по избор и наплата по ценовник по редовни цени.

Резервации: 047256500- рецепција

За прифаќање на резервација се уплаќа 20% аванс кој е неповретен во случај да не се појавите или одложите.

Се надеваме на убаво и весело дружење

Ви благодариме

 

Тимот на хотел КАПРИ ***