Open Sunday - Thursday 08:00 to 00:00. Friday - Saturday 08:00 to 01:00. Hotel 24/7

Нова гратис услуга – бесплатен фитнес во ENERGY GUM – Кеопс

Нова гратис услуга – бесплатен фитнес во ENERGY GUM – Кеопс

За сите  гости сместени во хотел КАПРИ, а кои сакаат да се рекреираат.

Со најава на рецепција дека ќе ја користат услугата, добиваат картича која после користењето на услугата ја варќаат на рецепција за да може да ја искористи друг гостин.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *